Rusya Federasyonu
Şimdi arıyoruz:
bilgi yok

На главную страницу Отправить письмо в ММЦ

DEVLETLERARASI MİGRASYON MERKEZİ (DMM)

Sertifika Sanayici ve Girişimciler Uluslararası Kongresi

Rusya Federal Göç Servisi Lisans

Hızla gelişen ve 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Rusya’da Şubelerini Uluslararası şirkettir.

Uluslararası Sanayi ve İşadamları Kongresi ve Rusya Sanayi ve İşadamları (İşverenler) Birliği’nin programları kapsamında ve desteğiyle, Rusya Federal Migrasyon Servisince DMM’ye verilen Lisans çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

DMM’in Rusya’daki faaliyeti geniş yelpazede: Migrasyon, Rusya’da faaliyet gösteren yerli ve yabancı kurum ve kuruluşlara pasaport vize hizmeti verme, Rusya’da ve yurt dışında çalışma amacıyla Rusça bilen yerli ve yabancı personel seçimi ve istihkamı, Rusya’da ve yurt dışında İş ortakların araştırması, İşin organizesi alanlarında hizmeti esas alıyor.

Миграционные услуги Göçmenlik, vize ve iş hizmetleri
Eğer firmanız Rusya yada yabancı yatırımlıysa, Rusya’da bulunmakta ve faaliyet göstermekteyse:
  • Vize ve Davetname işlemlerini kısa sürede yaparak yabancı uzman yada iş partnerinizi Rusya’ya davet edebilirsiniz;
  • Rusya kanunları çerçevesinde İşçi çalıştırma izni resmi bir şekilde işe alabilirsiniz;;
  • Personel seçmek ve çalıştırmak için «Staff Leasing» (personel kırası) sisteminin yeni teknolojisi de uygulanarak Yabancı personel seçebilirsiniz;
  • İş görüşmeleri ve toplantıları yapabilmek için DMM’nin üyelik olanakları ve çeşitli ülkelerin sanayi ve işadamları birlikleriyle var olan iş ilişkilerinden yararlanarak Yurtdışında İş ortağı bulabilir ve İş gezisi gerçekleştirebilirsiniz.

• Eğer firmanız Rusya veyahut yabancı yatırımlıysa, Rusya’da bulunmakta ve faaliyet göstermekteyse:
  • Personel seçmek ve çalıştırmak için «Staff Leasing» sisteminin yeni teknolojisi de uygulanarak Rusya, Ukrayna, Beyazrusya ve diğer ülke vatandaşı olup Rusça bilen personel seçebilirsiniz;
  • İş görüşmeleri ve toplantıları yapabilmek için DMM’nin üyelik olanakları ve Rusya Sanayi ve İşadamları Birliği’yle var olan iş ilişkilerinden yararlanarak Rusya’da İş ortağı bulabilir ve İş gezisi gerçekleştirebilirsiniz.

• Eğer yabancı ülke vatandaşıysanız:
  • Personel seçme ve çalıştırma «Staff Leasing» (personel kirası) sisteminin yeni teknolojisi de uygulanarak, işveren tarafından Rusya’da yabancı ülke vatandaşlarına çalışma izni veren tüm gereken belge işlemlerinin yapılma garantisiyle birlikte Rusya’da iş bulabilir ve çalışabilirsiniz;
  • Rusya’da geçici ikame izni, Rusya’da yaşama belgesi yada Rusya vatandaşlığı alabilmek için DMM uzmanlarından On-Line konsültasyonunu alabilirsiniz

• Eğer Rusya yada yabancı ülke vatandaşıysanız, Rusya’da bulunuyor ve oturuyorsanızsa, Rusça’yı ve bir yada iki yabancı dillerini iyi biliyorsanızsa:
  • Personel seçme ve çalıştırma «Staff Leasing» sisteminin yeni teknolojisi de uygulanarak Yurtdışında iş bulabilirsiniz;
  • Миграционные услуги İş Servisleri
    “Start Business in Russia”- Rusya piyasasına girmek sırasında Makine İmalatçıları Yabancı Şirketleri kapsamlı destekleme programıdır.
    Uluslararası Sanayiciler ve Girişimciler Kongresinin (UİGK) İdari desеeği ve “Universal Kredi” (Rusya) bankasının mali desteği altındaki SRI Business Services Group (SRI BSG) Kanada, Rusya Uluslararası Göçmenlik Merkezi (UGM), StaffServis Şirketler Grubu (Rusya) ve ProfServis (Rusya) Şirketi‘nin Ortak projesi.
    Program Rusya ekipman piyasasına girme sırasındaki tüm iş süreçleri için komple dış kaynak kullanımını (outsourcing) ifade eder: Program pazarlama araştırmaları yapma, iş ortaklarını (alıcıları) arayıp bulma, tedarik kontratlarının akdedilmesi halinde komple idare ve sürdürme işlemlerini yapma, ekipman teminini organize etme ve montaj denetimi, çalıştırma ve ayarlama işleri ile makinelerin tüm işletme süresince veya tedarik sözleşmesinin şartlarında öngörülen dönem için teknik servisi gibi işleri yaptırmak için tutulacak personel yönetiminin kadro bakımından idaresini içerir.
    Popüler hizmetler ve sorunlar

Записей нет